SANCAKTEPE

Sancaktepe Belediyesi'nden 3 yeni çocuk parkı

Sancaktepe Belediyesi çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Belediye, Hilal Mahallesi'de bir çocuk parkının temelini atarken iki mahallede de yapımı biten parkların açılışını yaptı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Sancaktepe Belediyesi'nden 3 yeni çocuk parkı

Sancaktepe Belediyesi dur durak bilmiyor. Yaz başlamadan Sancaktepe'deki tüm parkların düzenlemesini yapan Sancaktepe Belediyesi, yeni parkları da hizmete sundu. Parkların açılışında konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “Çocukların yüzü gülerse annelerin ve babaların da yüzü güler” dedi.

Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü şunları söyledi:

 "Güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Bunun içinde annelerin desteği çok önemli. Çünkü biz ne dedik seçilirken Sancaktepe'de önce çocukların yüzü gülecek. Çocukların yüzü gülerse annelerin ve babaların da yüzü güler. Eğitim ile ilgili çalışmalarımız var.

Milli Eğitim Bakanlığımız ile görüştük. İlçemize güzel okullar kazandırmak için çalışıyoruz. Birlikte bu parkta çocuklarımız büyüsün İnşallah. Sağlıklı büyüsünler. Bizim bizden sonra sağlıklı nesillere ihtiyacımız var. Aramızda hiçbir ayrı gayrı olmadan. Bizden sonraki nesillere çok iyi aktarmamız lazım” dedi.

Yorumlar