SANCAKTEPE

Sancaktepe Belediyesi foruma katılacak

Sancaktepe Belediyesi, Marmara Belediyeleri Birliği tarafından bu yıl ilki 1-3 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Marmara Uluslararası Kent Forumu (MARUF) programına katılacak.

Sancaktepe Belediyesi foruma katılacak

İstanbul Kongre Merkezi’nde 1-3 Ekim 2019 tarihleri arasında ilk kez düzenlenecek olan MARUF; şehirlerin tasarımı, dönüşümü ve yönetiminde önemli rol oynayan tüm paydaşları bir araya getirecek.

Sancaktepe Belediyesi’nden katılacağı forumda, “Çözüm Üreten Kentler” mottosuyla 200’den fazla konuşmacı ve 3000’den fazla katılımcı ile bilgi, deneyim ve olanak paylaşımına zemin oluşturulacak.

Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri doğrultusunda “Çözüm Üreten Kentler” mottosuyla düzenlenen MARUF; şehirlerin sorunlarının yanında, önemi ve fonksiyonunu da tartışmak için farklı seslerin bir araya geleceği, küresel ve yerel bilgilerin paylaşımına zemin hazırlayan bir platform olacak.

MARUF; kentleşme sürecinin bireyler ve toplumların hayatında ve kentte yarattığı ekonomik, politik, sosyal, ekolojik değişim ve sorunları çözüm yollarıyla birlikte yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası düzeylerde dayanışma ve işbirliği içinde incelemeyi amaçlıyor.

Kentler ile ilgili 12 ayrı temanın görüşüleceği programda Marmara Belediyeler Birliği üyesi olarak Sancaktepe Belediyesi de katılım sağlayacak. Etkinlikte özel olarak hazırlanmış alanda stant kuracak olan Sancaktepe Belediyesi, konusunda uzman ekipleriyle yerli ve yabancı misafirlere belediyemizin hizmet ve faaliyetlerini sunacak.

Yorumlar