SANCAKTEPE

Sancaktepe Belediyesi evde bakım hizmeti! Hizmet ücretli mi kimler başvurabilir?

Sancaktepe Belediyesi, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan hastalara ulaşarak tedavilerine yardımcı oluyor. Sancaktepe Belediyesi evde bakım hizmeti neleri kapsıyor? Evde bakım hizmeti almak isteyenler ne yapmalı? İşte Sancaktepe Belediyesi evde bakım ve muayene hizmetine ilişkin tüm detaylar...

Sancaktepe Belediyesi evde bakım hizmeti! Hizmet ücretli mi kimler başvurabilir?

Sancaktepe Belediyesi, 65 yaş üstü veya engelli, kronik rahatsızlığından dolayı bakıma muhtaç kişilere yönelik ücretsiz Evde Sağlık ve Sosyal Destek Hizmeti ile kişilerin yaşam kalitesini arttırarak ve ailelerine destek sağlayarak sağlıklı bir toplum oluşmasını hedefliyor. Sancaktepe Belediyesi'nin evde bakım ve muayene hizmetini almak isteyenler hangi telefon numarası aranmalı? Yapılan çalışmanın kapsamı ne?

İHTİYAÇLARI YAŞADIKLARI ORTAMDA KARŞILANIYOR

Bu hizmet kapsamında yaşlılığı veya bedensel engelliliği nedeniyle evinde özel tıbbi bakıma ihtiyacı olan Sancaktepelilerin kişisel bakım da dâhil, sağlık ihtiyaçları aileleri ile birlikte yaşadıkları ortamda karşılanıyor.
Bu proje; Paramedik, Acil Tıp Teknisyeni, Sağlık Memuru, hemşireler tarafından verilen, gerektiğinde; tıbbi danışma ve hasta nakil ambulansı hizmetini kapsıyor.

EVDE BAKIM HİZMETİ TELEFON NUMARASI

Evde Kişisel Bakım ve Muayene Hizmetimizden faydalanmak için, 311 11 11’i arayarak randevu alabilirsiniz

Yapılan Çalışmaların Kapsamı

Normal araç ile hareket ettirilemeyen hastalar (Omurga-kalça-bel kırıkları, Cam kemik hastaları),
Günlük ihtiyacını karşılayamayan yatalak, felçli hastalar,
Kemoterapi- Radyoterapi alan Kanser hastaları,
Yatağa bağımlı özürlü hastalar (Spastik engelli, akli dengesi yerinde olmayan hastalar),
60 yaş üstü yaşlı hastalar,
Terminal dönemde hastane koşullarına ihtiyacı kalmayan doğal yaşam ortamında bakıma ihtiyaç duyan hastalara hizmet verilmektedir.

Yorumlar