SANCAKTEPE

Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde ilk nikah Başkan Erdem tarafından kıyıldı

Sancaktepe’de yapımı kısa süre önce tamamlanan Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi ve Nikah Salonu'nda ilk nikah Belediye Başkanı İsmail Erdem tarafından kıyıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde ilk nikah Başkan Erdem tarafından kıyıldı

20 Aralık Perşembe günü gerçekleşen nikah akdi sonunda Gülhan Aydın ve Tarık Aydın Çifti dünya evine girdiler.

İmzaların atılmasının ardından evliliğe“evet” diyen genç çiftli kutlayan ve evlilik cüzdanını geline veren Başkan Erdem yaptığı açıklamada, "Recep Tayyip Erdoğan kongre merkezi ve nikah salonunda ilk nikah akdimizi gerçekleştirmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bu güzel mekanda bol bol nikah kıyalım ve bu kıydığımız nikahlar bir ömür daim kalsın” dedi.

Evlenen çiftlere mutluluklar dileyen ve çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Erdem, toplumun temelinin aile olduğunu, ailenin temelinde de karşılıklı sevgi ve saygı olduğunu vurgulayarak, çiftlerin birbirlerine olan sevgi ve saygılarının hiç bitmemesi temennisinde bulundu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın evlenen çiftlerden istediği üç çocuk şartını tekrarlayan Başkan Erdem, "Sizler bir bütünün birer parçasısınız. Bundan sonraki hayatınızda birbirinize olan sevginizi, saygınızı hiç eksik etmeyin” şeklinde konuştu.

Gülhan ve Tarik Aydın çifti ise Sancaktepe halkına kazandırılna böylesine muhteşem bir yerde nikahı kıyılan ilk çift olmalarından ötürü yaşadıkları heyecan ve mutluluğun iki kat arrtığını belirterek Başkanımız İsmail Erdem’e teşekkürlerini sundu.

Yorumlar