PENDİK

Pendik Belediyesi'nden istihdam seferberliği

Pendik Belediyesinin düzenlediği İş’te Pendik Buluşmaları’nın 15.sine çeşitli iş kollarında eleman arayan 15 firma katıldı. Bir önceki organizasyonda 208 kişinin işe yerleşmesine imkan sağlayan fuar, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Pendik Belediyesi'nden istihdam seferberliği

Her üç ayda bir düzenli olarak gerçekleşen ve bugüne kadar 1.000’e yakın kişinin işe yerleşmesini sağlayan “İş’te Pendik Buluşmaları”, istihdama katkı sunmaya devam ediyor. İŞKUR işbirliğinde Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen organizasyon, 15. kez işverenlerle iş arayanları bir araya getirdi. Çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren 15 firmanın temsilcileriyle görüşüp bilgi alan vatandaşlar, aradıkları işi bulabilmek üzere başvuru formu doldurdu.

Farklı sektörlerde iş alanı

15. organizasyonda Opet Kadın Gücü, Buyruk Group, Green Park Pendik Hotel, Özgü İnsan Kaynakları, Gi Grup, Ritim Grup Güvenlik, Bilgin Tekstil, Emsey Hospital, Akım Metal, Carrefour Sa, Civil Mağazacılık, TGS Yer Hizmetleri, Birlik Gıda Oruç Süpermarketleri, Playland Oyuncak Sanayi ve İSMEK stantları yer aldı. Firmalar, elektrik-elektronik teknisyeninden güvenlik elemanına, garsondan tercümana, kurumsal satış ve pazarlama sorumlusundan kalite mühendisine kadar çeşitli alanlarda eleman bulabilmek üzere iş arayanlarla görüşüp başvuruları kabul etti.

Yorumlar