PENDİK

Pendik Belediye Başkanı Şahin’den öğrencilere müjde

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’den “Gençler Soruyor” Programı’nda öğrencilere yeni bir müjde geldi. Öğrencilerin ders çalışmak üzere tercih ettiği Kemal Tahir Kütüphanesi’inde yaşanan yoğunluğu dikkate alan Başkan Şahin, Batı Mahallesi'nde yeni bir kütüphane daha açılacağını açıkladı.

Pendik Belediye Başkanı Şahin’den öğrencilere müjde

Huzurlu ve sessiz ortamı, bahçesi, ikramlarıyla yıllardan beri öğrencilerin sınavlara hazırlanmak için tercih ettiği Kemal Tahir Kütüphanesi’nde yaşanan yoğunluk, Pendik Belediyesini harekete geçirdi. Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Gençler Soruyor Programı’nda bu yönde gelen bir talep üzerine, Batı Mahallesi’nde yeni kütüphane kurmak için hazırlıklara başlandığını açıkladı. Bu yıl hizmete açılan ve mimarisiyle dikkat çeken denize nazır Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi’nin alt katı gençlerin ihtiyacına cevap verecek bir kütüphaneye dönüştürülecek. Başkan Şahin’in verdiği bu müjde, öğrenciler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Bir ay sonra açılacak

80 kişilik kapasitesi bulunacak Kütüphane, gençlerden gelen talep yönünde daha çok okuma ve ders çalışmaya yönelik bir etüt merkezi işlevi görecek. İçinde 1000 kitabın bulunacağı kütüphanenin ocak ayında hizmete açılması planlanıyor.

Yorumlar