MALTEPE

Maltepeliler tiyatroya doydu

Maltepe Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve 5 gün süren Uluslararası Tiyatro Festivali sona erdi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Maltepeliler tiyatroya doydu

8 ülkeden ve Türkiye’nin 7 bölgesinden 28 tiyatro ekibinin katılımıyla gerçekleşen 2. Uluslararası Maltepe Tiyatro Festivali unutulmaz bir gece ile sona erdi.

Sandık Folklor ekibinin dans gösterisiyle başlayan gecede 10 ayrı dalda Jüri Özel Ödülü sahiplerini bulurken uzun yıllar tiyatroya emek vermiş isimlere de Emek Ödülü verildi.

Ödülleri sahiplerine teslim eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç tüm katılımcılara teşekkür ederken, “Kültürler arası kaynaşmaya katkı sunmaktan dolayı çok mutluyuz. Tüm arkadaşlarımın emeğine, sanatına büyük saygı duyuyorum. 2 yıldan fazla zamandır hem Türkiye’nin dört bir yanından hem de dünyanın çeşitli ülkelerinden sanat dostlarını Maltepe’ye getiriyoruz, bir büyük kaynaşmaya ev sahipliği yapıyoruz. Bu çalışmalarımız her geçen yıl aratarak devam edecek” diye konuştu.

Sahnede sürpriz teklif
Tiyatro Festivali’nin final töreni sürpriz bir evlenme teklifine sahne oldu. Sürpriz bir şekilde sahneye çıkan Volkan Boy, sevgilisi Özlem Baydemir’i de sahneye davet ederek evlenme teklifi etti. Baydemir, cebinden evlilik yüzüğünü çıkarıp sahnede yere diz çöken Boy’un evlilik teklifini kabul etti. O anlarda salonda büyük bir alkış koparken izleyiciler genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Yorumlar