MALTEPE

Maltepe'de yaşandı! Akılalmaz kaza kamerada

Maltepe'de akıllara durgunluk veren bir kaza meydana geldi. Çöpe çarpan ve yan yatan otomobilde bulunan biri bebek 3 kişi kazadan mucize eseri hafif yaralı olarak kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Maltepe'de yaşandı! Akılalmaz kaza kamerada

İstanbul haberleri- Maltepe'den kaza haberi geldi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü çöp konteynerine çarparak yan yattı. Otomobilin içinde bulunan biri bebek 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Otomobilden çıkarılan 3 kişi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi. Kaza anı ve aracın içindekilerin vatandaşlar tarafından çıkartılması kameraya yansıdı

Kazanın yaşandığı noktada esnaf olan ve kazayı görüp yardıma koşanlardan biri olan Serdar Gedik yaşananları şu şekilde anlattı; "Sesle çıktık dışarıya, çok büyük bir ses geldi. Çöpün üstünden aracın geldiğini gördüm, araç yan yatmıştı zaten, sonra gittik arkadaşlarla baktık orada can çekişiyorlardı resmen, bağırıyorlardı. Bebek vardı arabada, annesi ve kayınvalidesi sanırım. Kayınvalidesini arabanın arkasından ben çıkardım. Burada bu kazalardan çok oluyor. Sağlık durumları iyiydi, bebek uyuyordu, uyur vaziyette çıkardık arabadan. Daha sonra ambulans geldi onlar da kontrollerini yaptı, bir sıkıntı yaşanmadı ama daha kötü şeyler yaşanmadan tedbir alınması lazım."

Yorumlar