MALTEPE

Maltepe'de hareketli dakikalar: 1'i ağır 3 yaralı

Maltepe'de gece saatlerinde iki grup arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Silahların konuştuğu kavgada 3 yaralının olduğu öğrenildi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Maltepe'de hareketli dakikalar: 1'i ağır 3 yaralı

İstanbul haberleri-Maltepe'de iki grup arasında başlayan tartışma kavgayla sonuçlandı. Kavga sonrası olay yerinden otomobille kaçan 3 kişiye, başka bir otomobilden kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahla ateş açıldı. Olayda kurşunların hedefi olan 3 kişi yaralanırken, yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken, durumu anlamaya çalışan meraklı vatandaşlar ise ekipler tarafından güvenlik şeridinin dışına çıkarıldı. Olay yeri inceleme ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri otomobilde yaptıkları incelemeler sonucu, aracın ön lastiği, arka camı ve sürücü kısmına 4 kurşun isabet ettiğini tespit etti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, görgü tanıklarının bilgisine başvurarak çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polis, silahla ateş eden şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar