MALTEPE

Maltepe etkinlik alanı listesi İBB Ramazan etkinlikleri 2019

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, on bir ayın sultanı Ramazan’ın manevi iklimini, sanatsal ve kültürel etkinliklerle zirveye taşıyor. İBB Maltepe etkinlik alanı 2019 İstanbulluların tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği şekilde hazırlandı. Maltepe etkinlik alanınında Ramazan ayı boyunca 2019 hangi etkinlikler yapılacak?

Maltepe etkinlik alanı listesi İBB Ramazan etkinlikleri 2019

İstanbullular, gelenekselleşen Ramazan İstanbul Etkinlikleri kapsamında 16 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında Yenikapı ve Maltepe Sahilleri ile Sultanahmet Meydanı’nda kurulan etkinlik alanları başta olmak üzere şehrin dört bir köşesinde buluşuyor. Herkes merakla etkinlik alanlarındaki programları bekliyordu ve İBB merakla beklenen takvimi açıkladı.

Etkinlik alanlarında her akşam ezanından önce tasavvuf müziği dinletisi olacak, akşam ezanı ve duanın ardından iftar için ara verilecek, iftar sonrası çocuklar için özel sahne etkinlikleri olacak. Teravih Namazı esnasında etkinliklere ara verilecek, teravih sonrası konserler düzenlenecek.

Maltepe etkinlik alanı listesinde 2019 Ramazan programında neler var? Anadolu yakasında yer alan Maltepe etkinlik alanına iftar öncesi ve sonrası binlerce İstanbullu akın ediyor. 

Yorumlar