MALTEPE

Maltepe Belediyesi'nden dar gelirli kadınlara ayda 600 TL!

Maltepe Belediyesi'nin dar gelirli ailelere desteği sürdürüyor. Her ay Aile Sigortası projesi kapsamında hak sahibi kadınlara verilen Halkkart'a belediye tarafından 600 TL yükleniyor.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Maltepe Belediyesi'nden dar gelirli kadınlara ayda 600 TL!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından 2018 yılında başlatılan Aile Sigortası projesi ile hem dar gelirli ailelerin hem de esnafın yüzü güldü.

Aile Sigortası projesi kapsamında hak sahibi kadınlara verilen Halkkart'a belediye tarafından her ay 600 TL yükleniyor. Halkkart ile sadece ilçe sınırları içerisindeki esnaftan alışveriş yapılabiliyor. Başkan Kılıç bu uygulamayla, Maltepe esnafının kalkınmasına önemli bir destek sağladıklarını ifade etti. İlçe esnafı da uygulamadan oldukça memnun olduklarını söyledi.

RUHSATLAR BAŞKAN KILIÇ'TAN

Maltepe’de önemli bir ekonomik kalkınma hareketi başlatan Maltepe Belediyesi, son 5 yılda 3 bin 649 yeni iş yeri açma ruhsatı verdi. Geçtiğimiz günlerde 17 esnaf da ruhsatlarını, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'tan teslim aldı. Ruhsatlarına kavuşan esnaf büyük mutluluk yaşadı.

Ruhsatlarını alan vatandaşlara bol kazançlar dileyen Kılıç, “Her koşulda esnafımızın yanındayız. Çok iyi biliyoruz ki esnafımız kalkındıkça kazanan Maltepe olacak" diye konuştu.

Yorumlar