KÜÇÜKÇEKMECE

Küçükçekmece'de pitbull dehşeti! Çocuğun haline bakın

Küçükçekmece'de feci bir olay yaşandı. Çocukların oyun oynadığı parkta sahibinin elinden kaçan pitbull cinsi köpek 7 yaşındaki Ömer Faruk'a saldırdı. Çocuğun çığlıklarına çevredekiler koştu.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Küçükçekmece'de pitbull dehşeti! Çocuğun haline bakın

Küçükçekmece'de 7 yaşındaki bir çocuk pitbull kabusu yaşadı. Oyun oynamak için gittiği parkta köpeğin saldırısına uğrayan çocuğun kolu kırıldı vücudunda derin kesinler oluştu. Köpeğin sahibi ise emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

7 yaşındaki Ömer Faruk Yeşil, dedesiyle birlikte parka oyun oynamaya geldi. Bu sırada 40 yaşlarındaki Ayten Demirtaş, çocukların oyun oynadığı parkta pitbull cinsi köpeğini gezintiye çıkardı. Sahibinin elinden kurtulan köpek, parkta oyun oynayan Ömer Faruk Yeşil'e saldırdı. Çocuğun yardım çığlıklarına etrafta bulunan vatandaşlar koştu. Çevredekiler çocuğu bir türlü bırakmayan köpeğe sopalarla vurdu. Çığlıklar üzerine parka koşan Lokman Türe, köpeğin ağzından kurtarılan Ömer Faruk'u kucağına alarak parkın yanındaki özel bir hastaneye götürdü. İlk müdahalesi burada yapılan Ömer Faruk Yeşil, daha sonra farklı bir hastaneye sevk edildi.

Köpek tarafından saldırıya uğrayan Ömer Faruk Yeşil'in sağ kolunun kırıldığı, kolunda 3 santimetre, sağ bacağında da 10 santimlik açık olduğu öğrenildi. Ailenin şikayetçi olması üzerine köpeğin sahibi Ayten Demirtaş, gözaltına alındı. ardından emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Yorumlar