KÜÇÜKÇEKMECE

Küçükçekmece'de okullar 9 Eylül'e hazır

Küçükçekmece Belediyesi okulların açılmasına sayılı günler kala, ilçe genelindeki okulların tadilat, bakım-onarım ve ilaçlama çalışmalarını tamamladı.

Küçükçekmece'de okullar 9 Eylül'e hazır

9 Eylül'de başlayacak 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında Küçükçekmece'de 152 bin 743 öğrenci ders başı yapacak.

Küçükçekmece Belediyesi okulların açılmasına sayılı günler kala,  ilçe genelindeki okulların tadilat, bakım-onarım ve ilaçlama çalışmalarını tamamladı.

Sağlık İşleri Müdürlüğü 160 okulda haşereler ve farelere karşı ilaçlama ile hastalık etkenlerini yok etmeye yönelik dezenfeksiyon çalışmaları yaptı.

Fen İşleri Müdürlüğü de 80 okulda boya, badana, Atatürk büstü ve kaidesinin tamiratları, çatı yenilenmesi, WC tesisatlarının ve kırık taşların yenilenmesi, kapı tamiri, korkuluk tamiratları, bayrak direği montajı, bahçe duvarları tadilatı, Hobi bahçesi için bordür ve parke imalatı, anaokulu tadilatları, otopark (beton zemin), elektrik tesisatı tamiri, lokal asfalt yamasını yaptı.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Öğrencilerimizin sağlıklı bir ortamda ders yapmasını istiyoruz. Temiz, bakım onarımı yapılmış ilaçlanmış bir ortamda çocuklarımızın kendilerini derslere daha iyi verebileceklerini düşünüyoruz” dedi. 

Yorumlar