KÜÇÜKÇEKMECE

Küçükçekmece'de Müzik Akademisine büyük ilgi

Küçükçekmece  Belediyesi Müzik Akademisi sınavlarına bir haftada 200 kişi başvurdu. Başvuruların 12 Eylül'de sona ereceği Müzik Akademesi için aranan şartlar neler?

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Küçükçekmece'de Müzik Akademisine büyük ilgi

Küçükçekmece Belediyesi Müzik Akademisinde 8-16 yaş arasındaki çocuk ve gençlere gitar, bağlama, piyano, akademik perküsyon eğitimleri veriliyor. Müzik Akademisi tarafından verilen eğitim, yılda 3 kur olmak üzere toplam 9 kurdan oluşup 3 yıl sürüyor. Müzik Akademisinde öğrenciler, müziğin pek çok dalında profesyonellerden eğitim alıyor. 14 Eylül tarihinde gerçekleşecek olan Küçükçekmece Müzik Akademisi giriş sınavlarına, bir haftada 200 kişi başvurdu.

SON BAŞVURU 12 EYLÜL

12 Eylül'de sona erecek başvurular için; Küçükçekmece'de oturulduğunu gösteren ikametgah belgesi, fotoğraf ve kimlik belgesi fotokopisi isteniyor ve belirlenen yaş aralığında olmak gerekiyor. Müzik Akademisi binasında gerçekleşecek olan sınavlarda ise öğrenciler, akademi hocalarından oluşan 2-3 kişilik bir ekip karşısında bire bir performans sergileyecek. Öğrencilerin sınav sonuçları, Küçükçekmece Müzik Akademisi eğitmenlerinden oluşan 14 kişilik sınav komisyonu tarafından değerlendirilecek. Sınav sonuçlarının ise sınavdan bir hafta sonra açıklanması planlanıyor.

Yorumlar