KÜÇÜKÇEKMECE

Küçükçekmece'de Bölgesel İstihdam Ofisi çalışmalarına başladı

Küçükçekmece Belediyesi'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa hayata geçirdiği Bölgesel İstihdam Ofisi 354 kişiyi iş sahibi yaptı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Küçükçekmece'de Bölgesel İstihdam Ofisi çalışmalarına başladı

En fazla genç işsizliğin olduğu bölgelerden bir tanesi olan Küçükçekmece'de belediye harekete geçti. Küçükçekmece Belediyesi, işsizlerin yüzünü güldürdü. Çalışmalara başlayan Küçükçekmece Bölgesel İstihdam Ofisi ve Yetenek Yönetim Merkezi 354 kişiyi iş sahibi yaptı. 

"ÖNEMLİ ADIM"

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Küçükçekmece en fazla genç işsizliğin olduğu noktalardan bir tanesi. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Geleceğimizin aydınlık ve refah içinde olmasını istiyorsak gençlerimize sahip çıkmalıyız. Bu nedenle İlçede işsizlik sorunu yaşayan gençleri, sadece gençleri değil, çeşitli nedenlerle işinden ayrılmak zorunda kalmış ancak iş hayatına devam etmek isteyen kimseleri işverenle Küçükçekmece Bölgesel İstihdam Ofisi' nde buluşturmaya başlıyoruz. İş arayan personel arayan bundan sonra Bölgesel İstihdam Ofisi'nde buluşacak. Bu Küçükçekmece' de işsizliğin önüne geçecek çok önemli bir adım. İsteğimiz hiç kimsenin işsiz kalmaması. Herkesin kendi ekonomik gücünü eline alarak, çalışarak, üreterek, Türkiye ekonomisine katkı sağlamasını istiyoruz. Herkesin sesine eşit şekilde kulak vermek, insan odaklı olmak ve çözüm üretmek yerel yönetimlerin en doğal görevlerinden bir tanesidir” diye konuştu.

Yorumlar