KÜÇÜKÇEKMECE

Küçükçekmece Belediyesi esnafın dertlerine kulak verdi!

Küçükçekmece Belediyesi, esnaf ziyaretleri başlattı. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, esnafların istek ve şikayetlerini dinledi, ilgili birimlere iletti.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Küçükçekmece Belediyesi esnafın dertlerine kulak verdi!

Ziyaretler hakkında konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, "Herkesin sesini duyurabildiği, taleplerinin karşılandığı ve ivedilikle cevap verilebilen, şeffaf, hesap veren, ortak akılla hareket eden bir belediyecilik anlayışı ile esnaflarımıza ziyaretlerimize başladık. Arkadaşlarımız Küçükçekmece'deki esnaflarımızın isteklerini, önerilerini ve şikayetlerini dinliyor, şahsıma ve ilgili birimlere iletiyor. Vatandaşlarımız, belediyeye gelmeden istek, şikayet ve önerilerini bize ulaştırmış oluyorlar. Ekiplerimiz de vakit kaybetmeden müdahale etme fırsatı buluyor. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için hizmetlerimize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

2 ayda binden fazla ziyarette bulunan ekip, esnafın şikayet ve önerilerini dinleyerek bunları ilgili birimlere ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'ye bildirdi. Küçükçekmece Belediyesi ekiplerinin ziyaretlerini sürdüreceği belirtildi.

Yorumlar