KARTAL

Vet-büs minik dostlarımız için Kartal'a geliyor!

Kartal Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hayvan dostu bir çalışmaya imza atıyor. Bu kapsamda İBB'ye bağlı gezici klinik Vet-Büs 18 Eylül ve 25 Eylül tarihlerinde Kartal'a geliyor.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Vet-büs minik dostlarımız için Kartal'a geliyor!

Kartal Belediyesi minik dostlarımızı da unutmadı. Sokak hayvanlarının kapsamlı sağlık taramasından geçilmesini sağlayan gezici kilinik Vet-Büs Kartal'a geliyor.İşte Vet-Büs'ün geliş tarihi...

Kartal Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliği çerçevesinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait gezici klinik; (vet-büs) 18 Eylül Çarşamba günü Kartal Meydanı’nda, 25 Eylül Çarşamba günü ise Kartal Uğur Mumcu Mahallesi Teknik Yapı yanında, sokak hayvanlarına yönelik hizmet verecek.

Sokak hayvanlarının kapsamlı sağlık taramasından geçirileceği vet-büs ayrıca, durumu kötü olan hayvanları İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait hayvan bakım evlerine götürerek, sağlıklarına kavuşana kadar burada tedavi ettirecek.

Veteriner ekibin gözetiminde gerçekleştirilecek taramalarda vatandaşlar da sokak hayvanlarını götürerek tedavi ettirebilecek.

Yorumlar