KARTAL

Metin Akpınar'a kebap yediren başkana tepki

Metin Akpınar'a kebap yediren CHP'li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'e, Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyesi Metin Bektaş tepki gösterdi.

Metin Akpınar'a kebap yediren başkana tepki

CHP'li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Cumhurbaşkanına hakaret ve Halkı T.C. Hükümetine karşı silahlı isyana tahrik suçu ile savcılkta ifadesi alınan Metin Akpınar'ı adeta ödüllendirircesine kebapçı da ağırladı. Kartal Belediye Meclis Üyesi Av. Perihan Sevim'inde aynı fotoğrafta yer alması "avukatlığını mı yaptı?" sorusunu gündeme getirdi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, mahkemeden adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakılan Sanatçılar Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'la ilgili yürütülen soruşturma kapsamında yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, Müjdat Gezen'in "Cumhurbaşkanına Hakaret" suçundan, Metin Akpınar ise "Halkı T.C. Hükümetine Karşı Silahlı İsyana Tahrik" ve "Cumhurbaşkanına Hakaret" suçlarından adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildiği belirtilerek, "Her iki şüpheli hakkında yurt dışına çıkışı yasaklanmak" ve "Haftada bir gün karakola imza vermek" suretiyle adli kontrol kararı verilmiştir" denildi.

Yazık Kartalıma, yazık Kartalımın vergilerine

Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyesi Metin Bektaş yaşananlara tepki göstererek; "Beni tanıyanlar bilenler bilir tüm haksızlığın her kim olursa olsun karşısındayımdır. Bu gün İstanbul adliyesinde bir tv kanalında yaptıkları bir konuşma yüzünden devletin savcısı soruşturma açmış adamları adliyeye getirmişler ifade vermek için. Onlarda yok sanatsal konuşmaymış felan mağdurları oynadılar. Buraya kadarı benim değil toplun meselesi. Peki burdan sormak istiyorum tüm Kartal kamuoyuna. Oy vererek destekleyerek seçimde belediye başkanı ve meclis üyesi yaptığınız kişiler sözde mağdurların haklarını savunmak içinde bugün ortadaydılar. Sadece bir şey eminim tüm Kartal’ın dikkatini çekmiştir haksızlık karşısında haklının yanında olduğunu söyleyen Kartal belediyesi meclis üyesi sayın avukatı bu gün adliyede gördüğümüz gibi, ki bir şey de yapamaz ama yapabileceği yerde sorumluluk alanı içinde Kartal belediyesinde ikramiyelerini maaaşlarını alamayan yada geç alan emekçilerin dehaklarını aramak için başkanının yanında değilde haklı olanların işçilerin mağdurların yanında olması gerekmez mi? Sayın Altınok! Personelini mağdur et, maaşlarını ikramiyelerini ya ödeme ya geciktir. Sonra da o paralarla sözde mağdur ağırla. Yazık Kartalıma, yazık Kartalımın vergilerine.'' dedi.

Yorumlar