KARTAL

Kartal'da kurban satış ve kesim yeri belli oldu mu? Başkan Gökhan Yüksel'den açıklama

Kartal'da kurban satış ve kesim yeri belli oldu mu?Kurban Bayramına kısa bir süre kala Kartallılar kurban satış yeri araştırmalarına başladı. Başkan Gökhan Yüksel'in kurbanlık alanlarına ilişkin yaptığı açıklama ne? Kartal'da kurban satış ve kesim yeri nereye kurulacak? İşte tüm detaylar...

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Kartal'da kurban satış ve kesim yeri belli oldu mu? Başkan Gökhan Yüksel'den açıklama

Her yıl Kurban Bayramı öncesinde Kartal’da yaşanılan Kurbanlık satım ve kesim alanıyla ilgili tartışmalar yeniden gündeme geldi. Kamuoyu bu yıl Kurban satış ve kesim alanının nereye kurulacağını merak ediyor.

GEÇTİĞİMİZ YIL KURULAN YER OLMAYACAK

Geçtiğimiz yıl Mutlu akünün arazisine kurulan Kurban satış ve kesim yeri bu yıl buraya kurulmayacak.   Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, halkın kurban ibadetini yerine getirebilmeleri için her türlü kolaylığı sağlayacaklarını kaydederek, “Kurban Satış alanı ile ilgili olarak kaymakamlık ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu hafta Kaymakam Abdullah Demir ile toplantı düzenleyerek yeri belirleyeceğiz.

Halkımızın dini vecibesini yerine getirebilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Pendik Kartal Minübüs yolu üzerinde bulunan Eczacıbaşı arazisinin bir kısmını Kurban Satış ve Kesim alanı yapabiliriz. Çünkü burasının alt yapısı hazır. Bir şekilde Kartal’da Kurban satış ve kesim alanı kurarak vatandaşlarımızı mağdur etmeyeceğiz” dedi.

Bu arada Kurbanlık satış alanının gelirlerinin de hangi kurumlar arasında paylaşılacağı ise bu hafta gerçekleştirilecek olan toplantı da kesinlik kazanacak.kurban

Yorumlar