KARTAL

Kartal Ebubekir Taşyürek'le kıskanan değil kıskanılan bir kent olacak

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çeşitli programlarda Kartal'ın her kesimiyle bir araya gelen Ebubekir Taşyürek, projelerini ve hedeflediği Kartal'ı vatandaşlarla paylaşıyor.

Kartal Ebubekir Taşyürek'le kıskanan değil kıskanılan bir kent olacak

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın da katıldığı, Kartallı iş insanları ve STK Temsilcileriyle buluşma programında bir konuşma yapan Taşyürek; "Kartal içinden çıkardığı ilçelere gıptayla bakan ve onlara imrenen insanların yaşadığı bir kent olmaktan çıkacak ve göreceksiniz, projelerimizi bir bir hayata geçirdiğimizde Kartal; İstanbul'da kıskanılan bir ilçe olacak. Turizmde marka ilçe haline geldiğimizde, Kartal'ın ekonomisi de büyüyecek ve Kartal'a ciddi istihdam alanları oluşacak" dedi.

Böylesine büyük projeleri ve hedefleri hayata geçirmek için önemli bir tecrübeye ihtiyaç olduğunu da belirten Ebubekir Taşyürek, "35 yıllık mesleki ve siyasi birikimimizi, Hükümetimiz ve Büyükşehirimizin de desteğiyle sinerjiye dönüştürüp, Kartal'ın kaybedilen yıllarını telafi edeceğiz. İnsanlarımız mutlu olacak ve bu kentin Şehremini olarak bizi seçtiklerine pişman olmayacaklar. Bunun için çok çalışacağımıza ve sizlerin gönül makamınızdan başka bir makam tanımayacağıma söz veriyorum" diye konuştu.

Kanaryaseverler ve Güvercinseverler Derneklerini de ziyaret eden AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı, kendisinin de güvercinlere ve kanaryalara özel ilgisinin olduğunu ve her türlü sorunlarının çözümünde yanlarında olacaklarını söyledi.

Yorumlar 2 yorum