KARTAL

Kartal Belediyesi'nden fırın ve pastanelere sıkı denetim

Kartal Belediyesi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Zabıta Müdürlüğü ekiplerince ilçedeki işletmeler denetlendi. Zabıta ekipleri özellikle hijyen konusunda çok titiz davrandı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Kartal Belediyesi'nden fırın ve pastanelere sıkı denetim

Kartal Belediyesi ekipleri hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Zabıta Müdürlüğü ekiplerince; ilçede faaliyet gösteren fırın, pastane ve benzeri işletmeler ve imalathanelerinde hijyen ve ruhsat kontrolü gerçekleştirildi.

Ekipler önce işletmelerin halka açık kısımlarını, ardından da imalathanelerini denetledi ardından işletmelerin ruhsat kontrollerini de gerçekleştirdi. 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi’nin ilçedeki işletme kontrollerinin titizlikle gerçekleştiğini kaydederek, “Tüketici haklarını koruma noktasında, Kartal Belediyesi olarak ilçemizdeki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kartal’daki; fırın, pastane ve benzeri işletmelerin ilgili ekiplerimiz tarafından hijyen ve ruhsat kontrollerini gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz tüm çalışmalarını titizlikle sürdürmeye devam ediyor. Halkımızın, temiz gıdaya ulaşması bizler için çok önemli” ifadelerini kullandı.  

Yorumlar