KARTAL

Kartal Belediye Başkanı duyurdu! Dev tesis yolda herkes faydalanacak

Kartal’da yelken yaz okullarından mezun olan küçük denizciler, sertifikalarını Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in elinden aldı. Başkan Yüksel sertifika töreninde Kartallılara müjdeyi verdi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Kartal Belediye Başkanı duyurdu! Dev tesis yolda herkes faydalanacak

Kartal'a dev su sporları tesisi geliyor. Uzun süredir merak edilen alan için Kartal Belediye Başkanı müjdeyi verdi. Eski Tekel iskelesi su sporları tesisi oluyor. Artık tüm çocuklar spor yapma imkanı bulacak.

Kartal'da yelken yaz okullarından mezun olan küçük denizciler, sertifikalarını Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in elinden aldı. Daha fazla çocuğa daha iyi imkanlarla su sporları yapmalarına imkan sağlayacak tesisin yakın zamanda hizmete gireceğini müjdeleyen Başkan Yüksel, artık su sporlarını sadece maddi durumu iyi olanların değil, bütün çocukların yapmasını istediklerini söyledi.

"ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Tören sonunda İHA'ya konuşan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Bugün Yelken Yaz Okulu'nun on yedincisinin sertifika törenini gerçekleştirdik. Yeni denizciler kazandırdık. Amacımız da bu zaten, Kartal'ın çocuklarını denizle, deniz sporuyla buluşturmak, yeni yelkenciler kazandırmak. Bunu ilerleyen günlerde bir adım daha öteye götürerek kürek, kano, yelkeni biraz daha teşvik eden, yüzme sporunu biraz daha iyi imkanlarla sunabilen bir tesis yapma amacımız var. Şu an Dragos Yelken Kulübü'nün alanındayız. Hemen 100 metre ilerideki eski Tekel iskelesini önümüzdeki yaz su sporları merkezine dönüştürüyoruz. Şu an çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Yorumlar