KARTAL

Dünyanın en büyüğü Anadolu Adalet Sarayı nerede nasıl gidilir?

Dünyanın en büyük adliyesi olarak tanımlanan Anadolu Adalet Sarayı nerede, Anadolu Adalet Sarayı'na nasıl gidilir? E-5 güzerhanında sefer yapan toplu taşıma hatları ve Kadıköy-Kartal Metrosu ile kolay bir şekilde ulaşım sağlanabilen Anadolu Adalet Sarayı ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Dünyanın en büyüğü Anadolu Adalet Sarayı nerede nasıl gidilir?

İstanbul Anadolu Adliyesi 5 ayrı bloktan oluşan yapısı ve 360.000 metre karelik kaplı alanıyla dünyanın en büyük adliyesi olarak tanımlanmaktadır.
Modern duruşma salonları, makam odaları, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Arabuluculuk ve Uzlaştırma Görüşme Odaları ile güvenlik birimlerine sahip olan adliye bünyesinde, Adalet Bakanlığı İş Yurtları Kurumu Daire Başkanlığınca işletilen 2 adet market, 1 adet şarküteri, 2 adet hediyelik eşya reyonu, toplam 2600 araç kapasiteli açık ve kapalı otoparklar ile 1 adet araç yıkama birimi bulunuyor.

Dünyanın en büyük adliyesine yani Anadolu Adalet Sarayı'na nasıl gidiliyor? Anadolu Adalet Sarayı nerede? sorusu da binlerce kişi tarafından merakla araştırılıyor.

Anadolu Adalet Sarayı Esentepe Mah. E-5 Güney Yan Yol Cad. No:39 Kartal / İstanbul adresinde bulunuyor. Adalet Sarayı'na metro ve otobüslerle ulaşım çok kolay...

Metro ile Ulaşım :
"Hastane - Adliye" Durağında İnebilirsiniz.
İETT ile Ulaşım :
D100 (E-5) Karayolu üzeri, Adliye Durağı'nda İnebilirsiniz.

Yorumlar