KARTAL

Dünya Yaşlılar Gününde Kartal'da duygulandıran etkinlik

Kartal'da Dünya Yaşlılar Günü sebebiyle duygulandıran bir etkinlik düzenlendi. Genç öğrenciler ile Darülaceze'de kalan yaşlılar bir araya geldi. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Yaşı ilerlemiş büyüklerimizle gençlerimizin buluşması, bu kültürü, sevgiyi, saygıyı unutmamış gençlerin buluşması çok kıymetli” dedi.

Dünya Yaşlılar Gününde Kartal'da duygulandıran etkinlik

Kartal, Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle duygulandıran bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Kartal'daki İFBM Fen Bilimleri Merkezi Okullarında düzenlenen etkinlikte, Darülaceze'de kalan yaşlılar ile okuldaki genç kuşak bir araya geldi. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de programı takip edenler arasında yerini aldı.

"DUYARSIZ KALAMADIM"

Belediye Başkanı Gökhan Yüksel sahnede yaptığı konuşmada, “Gündemimizde çok farklı konular var. Yapılması gereken işlemler var. Cuma günü hepimiz korktuk. Deprem var. Onlarla ilgili alacağımız önlemler var. Kentin sorunlarıyla ilgilenmek var ama öğrenci kardeşlerin seni çağırıyor dediklerinde duyarsız kalamadım, çok da güzel projenizi duyunca. Hem yaşı ilerlemiş büyüklerimizle gençlerimizin buluşması, bu kültürü, sevgiyi, saygıyı unutmamış gençlerin buluşması çok kıymetli. O yüzden annemizin, babamızın, dedemizin, ninemizin ya da yaşı büyük olan tanıdıklarımızın ya da tanımadığımız insanların kıymetini bilmemiz gerekiyor. Bugün siz bu güzel projeyle buna ön ayak oldunuz. Büyüklerinizle buluştunuz. Hem onlara güzel bir gün hem de sizlere güzel bir gün oldu diye ümit ediyorum. O yüzden yanınızdayım. Yapmış olduğunuz proje için de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar