KARTAL

CHP'nin Kartal Belediyesi adayı selamıyla fenomen oldu

CHP'nin Kartal Belediyesi adaylarından Kemal Uyan'ın selamlama videosu sosyal medyada tıklanma rekoruna koşuyor. Uyan, fenomen olma yolunda...

CHP'nin Kartal Belediyesi adayı selamıyla fenomen oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan 9 isim ile sayıları 100'ü bulan meclis üyesi aday adaylarını partililere tanıttı.

Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Aday Adayları Tanıtım Toplantısı’na Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, CHP Kartal Belediye Başkanı Aday Adayları A.Turabi Artuç, Ercan Güvenç, Harun Özdemir, Oğuz Aykan, Erol Altunoğlu, Gökhan Yüksel, Hüsnü Süslü, Yüksel Çifçi ve Meclis Üyesi Aday Adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Aday adaylarının heyecanlı oldukları gözlenirken, davetliler salona sığmadı, oturacak yerler tamamen doldu ayakta izlemek zorunda kaldılar. 

Kemal Uyan selamı!

CHP Kartal Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları sayıları çok olması nedeniyle sadece selamlama yapmak üzere sahneye çıktılar. Selamlama esnasında en çok alkışları alan isim Meclis üyesi aday adayı Kemal Uyan oldu. Kemal Uyan'ın selamlama videosu ise sosyal medyada tıklanma rekoruna koşuyor. Uyan, fenomen olma yolunda... 
 

Yorumlar