KARTAL

CHP Kartal İlçe Başkanlığı'ndan Gökhan Yüksel'e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve yönetimi, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'i Kartal Belediyesi Ana Hizmet Binasındaki makamında ziyaret etti.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
CHP Kartal İlçe Başkanlığı'ndan Gökhan Yüksel'e ziyaret

Yerel seçimlerdeki çabalarından dolayı ilçe örgütüne teşekkür eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, "Kartal'a sevgi ve heyecan dolu bir şekilde hizmet etmek istiyorum. Burada sizin güler yüzünüzü görmek bana güç veriyor.  İstanbul'un en genç belediye başkanı olarak Kartallı ve İstanbullu komşularıma hizmet etmek için hiç durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğim." dedi.

"Mesele Kartal Halkına Hizmet Etme Anlayışıdır"

Gökhan Yüksel, "Göreve geldiğimiz günden bu yana çok kısa bir sürede yepyeni hizmetleri hayata geçirmeyi başardık. Kartal Kariyer Merkezi'ni kurduk. Komşu İletişim Merkezini başlattık, ileriki günlerde bunu da tanıtacağız. Komşuluk ve Dayanışma Meydanı’nı komşularımızın kullanımına açtık. İSKİ ile koordinasyon içinde çalışarak ilçemizde yıllardır çözülemeyen birçok sorunu çözdük ve çözmeye devam ediyoruz.  Yalı, Yunus ve Topselvi'deki etüt merkezimiz ise son aşamada. Mustafa Necati Etüt Merkezi ve Kız Yurdu açılış için gün sayıyor. Yukarı Mahalle'de 15. kreşimizi açtık. Büyükşehir Belediyemiz de Karlıktepe Mahallemize bir kreş inşa ediyor. Yalı, Yunus ve Topselvi'ye birer kreş daha kazandırmak istiyoruz. Bu yönde çalışmalarımız devam edecek. Bizim için mesele anlayıştır, mesele Kartal halkına hizmet etme anlayışıdır. Aynı felsefeyi, aynı kararlılığı, herkese eşit mesafede davranarak yol kat etme anlayışını kaybetmeden, devraldığımız bayrağı, en üst noktaya çıkarmaya çalışacağız." diye konuştu.

Başkan Gökhan Yüksel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

Yorumlar