KARTAL

Başkan Gökhan Yüksel, Kartal'ın çehresini değiştiriyor

Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in talimatı ile Kartal'da merdivenler boyandı. Kartal bu kışı rengarenk karşılayacak.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Başkan Gökhan Yüksel, Kartal'ın çehresini değiştiriyor

Kartal, genç başkan Gökhan Yüksel ile güzelleşiyor. Uzun süredir ilçedeki bakım çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Belediye ekipleri, vatandaşlardan gelen talepleri de dikkate alarak Üsküdar Caddesi üzerinde yer alan iki merdivenin bakımını gerçekleştirdi.



Basamakların gökkuşağı renklerine boyandığı çalışma sırasında merdivenlerin etrafında bulunan ağaç ve bitkilerin de budaması yapılarak bakımları gerçekleştirildi. 2 gün süren çalışmalar sonucu Yukarı Mahalle Kuyumcu Sokak ve Toprak Yol Çıkmaz Sokaklarını Üsküdar Caddesi'ne bağlayan merdivenler rengârenk ve bakımlı bir görünüme kavuştu. Yapılan çalışmaların ardından memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, kışa hazırlanırken Kartal Belediyesi'nin söz konusu çalışmasının yaşadıkları alanın ruhunu değiştirdiğini söyleyerek Başkan Gökhan Yüksel'e teşekkürlerini sundu.


Bir kenti yaşanabilir kılan özelliklerinden bir tanesinin de kent estetiği olduğuna vurgu yapan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ise benzer çalışmaları, Kartal'ın tüm bölgelerine yayarak artıracaklarını ifade etti.
BUGÜN NELER OLDU?

Yorumlar