KARTAL

Aydos Ormanı'nda kilolarca çöp topladılar

Kartal Belediyesi tarafından 21 Eylül Dünya Temizlik Günü'nde Aydos Ormanı'nda çöp toplama etkinliği düzenlendi. Piknikçilerin bıraktığı çöpler pes dedirtti. Ormandan çuval çuval çöp toplandı. Bu duyarsızlık devam ederse piknik yapılabilecek bir alan kalmayacak.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Aydos Ormanı'nda kilolarca çöp topladılar

Sadece sahiller değil ormanlar da piknikçiler tarafından mahvedilmeye devam ediyor. Aydos Ormanı da bu alanlardan biri. Geçtiğimiz haftalarda birçok şikayet gelmişti ve o şikayetlerin ardından  21 Eylül Dünya Temizlik Günü nedeni ile gönüllüler ellerinde çöp poşetleri ile temizledi Aydos'u...

Aydos Ormanı'ndan çuval çuval çöp çıktı. Piknikçilerin ardında bıraktığı  bu manzara ise öğrencileri üzdü.

Kartal Belediyesi tarafından 21 Eylül Dünya Temizlik Günü'nde Aydos Ormanı'nda çok sayıda vatandaşın katılımıyla çöp toplama etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Kartal Belediyesi Çevre Müdürü Dr. Dilek Kars, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Öğrenciler çuval çuval çöp toplarken, piknikçilerin bıraktığı çöpler gençleri üzdü. Temizleme çalışması ile ilgili konuşan Kartal Belediyesi Çevre Müdürü Dr. Dilek Kars, “Yeşilden vadiye bu yaşam bizim sloganıyla bu çalışmayı yapıyoruz. Mustafa Kemal'in 'Tabiata saygı aklın vicdanıdır.' Bu sloganla yola çıktık. Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Yüksel, çevre konusunda oldukça vizyonu geniş bir başkan. Onun önceliğinde bu çalışmayı yapmaya devam ediyoruz. Dünya Temizlik Günü. Tüm dünya ile birlikte aynı anda temizlik gerçekleştiriyoruz” dedi.

Yorumlar