KARTAL

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım çöken binanın önünden açıklama yaptı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, Kartal'da çöken 7 katlı bina ile ilgili olay yerinden açılama yaptı. Yıldırım, ''Enkaz altındaki dört vatandaşla irtibat kuruldu. Ekipler onları sağ salim çıkarmak için gayret ediyorlar'' dedi.

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım çöken binanın önünden açıklama yaptı

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Kartal'da çöken binanın olduğu bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Yıldırım, "4 vatandaşımızla temas kurulmuş ve onların sağ salim çıkarılması için arkadaşlarımız olağanüstü bir gayret içerisindeler." açıklamasında bulundu..

Binali Yıldırım, "6 vatandaşımız sağ ve yaralı olarak kurtarıldı, hastanelerde tedavileri devam ediyor. Durumları iyi." dedi.

Binali Yıldırım'ın açıklaması şu şekilde:

"Burada gördüğümüz 8 katlı bina bilinmeyen bir nedenle çökmüştür. Valimizin olay yerine intikali ile beraber gerekli tedbirler alınmış AFAD ekipleri bulunmak üzere kurtarma çalışmaları başlamıştır. Az önce Valimizin de verdiği bilgilere göre şu ana kadar 6 vatandaşımız sağ ve yaralı olarak kurtarılmış ve hastanelerde tedavi ediliyor. Durumları iyi. 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiş durumda. Zamanla yarışarak büyük ve fedakarlıkla çalışıyorlar.

"4 TANE VATANDAŞIMIZLA TEMAS KURULDU"
4 tane vatandaşımızla temas kurulmuş ve onların sağ salim çıkarılması için arkadaşlarımız çalışma içerisinde. Tabii çok üzücü bir hadise ama şu anda bu neden çöktü neden çöktü gibi bir meselerle uğraşmak yerine bir an önce içeride olabilecek vatandaşları kurtarmaya çalışmalıyız. Adli soruşturmalar başladı, sonuç ortaya çıkacaktır. "

Yorumlar