KAĞITHANE

Real Market işçileri Kağıthane Metro mağazasında eylem yaptı

Hileli iflasa karşı hakları ve gasp edilen tazminatları için direnen Real Market işçileri Kağıthane Metro Mağazası’nda eylemlerine devam etti..

Real Market işçileri Kağıthane Metro mağazasında eylem yaptı

Real market işçilerinin hileli iflasa karşı hakları ve gasp edilen tazminatları için verdikleri direniş 17 aydır devam ediyor. Real Market işçileri dün (13 Aralık) Kağıthane Metro Mağazası’nda eylemlerine devam etti. İşçiler, DİSK Nakliyat İş Sendikası Genel Başkanı Ali Rıza Küçükosmanoğlu’nun da katılımı ile Kağıthane Metro Gross Market önünde basın açıklaması yaptı.

Mağazanın önünde toplanan Real işçileri, Metro’dan alışveriş yapmak için mağazaya girmek istedi. Ancak özel güvenlik personeli mağazasının girişine barikat kurarak işçilerin girişine engel oldu. İçeri alınmayan işçiler bu duruma tepki gösterdi.

Real işçileri Metro mağazasını protesto ederek konuşmalar yaparak sloganlar atarak kapı önünde eylemlerine devam ettiler. İşçiler halka Media Markt’tan ve Metro’dan  alışveriş yapmayın zulme ortak olmayın çağrısında bulundu. İşçiler haklarını alıncaya kadar yılmadan, bıkmadan direnişe ve mücadeleye Nakliyat-İş Sendikası’nın öncülüğünde devam edeceklerini belirttiler.

Real işçileri Kağıthane Metro Mağazası önündeki konuşmalardan sonra bir süre sloganlar atarak eylemlerine devam etti. İşçiler yapılan konuşmaların ve atılan sloganların ardından Metro Mağazası önündeki eylem sona erdi.

Yorumlar