KADIKÖY

Murat Bardakçı: Kadıköy Belediyesi ve Münir Nurettin'in büstü

Kadıköy Belediyesi'nin  Kalamış Parkı'na Türk Musikisi'nin büyük üstadı Münir Nurettin Selçuk'un büstünü koyduğunu söyleyen Habertürk yazarı Murat Bardakçı bunun zarif bir hareket olduğunu fakat ilk olmadığını belirtti.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Murat Bardakçı: Kadıköy Belediyesi ve Münir Nurettin'in büstü

Bu hareketinden dolayı Kadıköy Belediyesi'nin tebrik ettiğini söyleyen Bardakçı büst meselesinin vahim tarafı olduğunu açıkladı.

Bazı muhafazakar sitelerde büste ilişkin çok şeylerin yazılıp çizildiğini belirten Murat Bardakçı, "Klavyenin başına geçtiğinde kahraman kesilen cahil- cühela çocuk-çocuk Kalamış'taki büst hakkında bilmeden ve düşünmeden aklına geleni yazıyor verip veriştiriyor.Bu yorumları yapanlar Minir Nurettin Selçuk'u bilmiyorlar muhafazakar olduklarını zannediyorlar ama Minir Bey'in muhafazakar külterdeki yerinden bihaberler üstelik kültür ideolojiyi ve parti taraftarlığından ayırmaktan da aciz vaziyetteler!" ifadelerini kullandı.

Bardakçı şu sözlerle yazısını noktaladı:

Muhafazakar çevrelerimiz Münir Nurettin Selçuk'tan bile bihaber olup kültüre böylemilitanca yaklaştıkları takdirde, istikbailimizin parlak olacağını söylememiz hayli zordur

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar