KADIKÖY

Kadıköy Belediyesi sosyal tesisinde 'rezerve' karmaşası!

Kadıköy Belediyesi Sosyal Tesislerinden Khalkedon Fenerbahçe'de 'rezerve' karmaşası büyük sıkıntı yarattı. İsmini vermeyen bir vatandaş başına gelenleri internetistanbul'a anlattı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Kadıköy Belediyesi sosyal tesisinde 'rezerve' karmaşası!

Kadıköy Belediyesi sosyal tesislerinden olan Khalkedon Fenerbahçe'ye yemek yemek için gelen bir kişi yakınları ile birlikte boş bir masaya oturdu. Verilen siparişin ardından kısa bir zaman geçti görevliler masanın rezerve olduğunu söyleyerek başka bir masa bulunması gerektiğini belirtti. 'Yaşıma bile hürmet etmediler' diyen mağdur vatandaş yaşananlardan şikayetçi ve başına gelenleri şöyle anlatıyor:

10.7.2019 taihinde saat 18.00-19.00 arasi Khalkedon Fenerbahce restoranına gittik bir garsona sorarak bir masaya oturduk .15 dk sonra siparişi sordular masaya su tabak bardak getirdiler sonra bir elimizi yıkayalim dedik dönduğümüzde bu masanın rezerve olduğu başka masa bulmamız gerektiği söylendi.

Bunu oturmadan söylemeleri gerekirdi ve masa rezerve ise üzerinde bunu belirten bir isaret olmali idi. Müdürleri izinli imis ondan sonraki yetkili rezervasyon isareti koymakla uğrasamadıklarını söyledi. Ben 83 yasındayım yaşıma bile hürmet etmediler.

Önce söylenmez ise işaret yoksa ben masanın yeni aramış tanıdığa veya bol bahşişle ayrılmadığına nasıl inanayım?

Aslinda rezervasyon için arandığında hep dolu dendiğini de söylüyorlarmış. Sosyal tesiste rezervasyon düğün dernek büyük gruplar dışında olmamalı

İki -dört kisilik masaya rezevasyon olmaz illaki olacaksa web sitesi yapın herkes oradan rezervasyon yapsın. 

Yorumlar