KADIKÖY

İYİ Parti adayı Emre Kınay ilk kez açıkladı! Teklif Meral Akşener'den gitmiş

İYİ Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Emre Kınay, Meral Akşener'le 4 ay önce tiyatroda tanıştıklarını ve adaylık teklifinin bizzat Akşener'den geldiğini söyledi.

İYİ Parti adayı Emre Kınay ilk kez açıkladı! Teklif Meral Akşener'den gitmiş

İYİ Parti'nin Kadıköy belediye başkan adayı olunca oyları böleceği yönünde eleştiriler alan ünlü oyuncu Emre Kınay, adaylık süreciyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Adaylık teklifinin bizzat İYİ Parti lideri Meral Akşener'den geldiğini söyleyen Kınay, "4 ay önce Meral Hanım tiyatroya geldi. O gece biraz sohbet ettik. Bu kadar etkileneceğimi tahmin etmemiştim. Konusuna çok hakim, çok karizmatik bir lider ve son derece açık fikirli. Çağdaş cumhuriyetten, laik demokrasiden yana, aydınlık bakışı olan bir siyasetçi. Bu görüşmeden birkaç hafta sonra da Kadıköy adaylığını teklif ettiler." dedi.

"En Ufak Bir İhtimal Olsaydı Aday Olmazdım"

Sözcü'den Özlem Gürses'in sorularını yanıtlayan Emre Kınay, arkasında çok güçlü bir desteğin olduğunu da söyledi. Kınay, kendisine oyları böleceği yönünde eleştiriler olduğu hatırlatıldığında ise "En ufak bir ihtimal olsaydı aday olmazdım." diyerek kendisini savundu. 

Yorumlar