İSTANBUL

Yenilenen seçimin sonucu ne olur? Süleyman Özışık yazdı

Günlerdir beklenen 'İstanbul kararına ilişkin YSK'dan beklenen açıklama dün geldi ve YSK İstanbul seçimlerinin 23 Haziran'da yenilenmesine karar verdi. Bu karara bazıları sevinirken bazıları da tepki gösterdi. Konuya ilişkin yazarlarda değerlendirmelerde bulundu. İnternethaber yazarı Süleyman Özışık yenilenen seçimin sonucuna dair bir yazı kaleme aldı...

Yenilenen seçimin sonucu ne olur? Süleyman Özışık yazdı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine karar verdi. Seçimler 23 Haziran Pazar günü yapılacak.İnternethaber yzarı Süleyman Özışık, 'Yenilenen seçimin sonucu ne olur?' başlıklı yazısında YSK üyelerinin iptal ve yenileme kararı vererek doğru olanı yaptığını söyledi.

"Alın size fırsat işte İmamoğlu daha büyük farkla kazanırsa bu kez AK Parti de kendisine saygı duyar ve hakkını teslim eder. Hiç merak etmeyin! Kimse masa başı oyunlarla, bileğinizin hakkıyla alacağınız seçimi sizin elinizden almaz. Erdoğan'ın ya da AK Parti'nin niyeti size seçim kazandırmamak olsaydı, Ankara'yı, Adana'yı, Bolu'yu, Bilecik'i, Burdur'u, Antalya'yı size vermezdi!" ifadelerini kullanan Özışık, CHP'nin kazanamayacağını iddia etti.

Özışık, "Eğer AK Parti daha önceki hatalarını tekrarlamazsa, bu kez fark yiyeceksiniz!" dedi.

Yenilenen seçimin sonucu ne olur?
Yüksek Seçim Kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine karar verdi.

Birileri seçimin yenilenmemesi için YSK üyelerini türlü tehditlerle sindirmeye çalışsa da YSK üyeleri iptal ve yenileme kararı vererek doğru olanı yaptı.

YSK'nın kararı, İstanbul'da seçim oy hırsızlığı yapıldığını da belgelemiş oldu. Sandıkta usulsüzlük ve yolsuzluk yapanların sesinin çok çıkmasına, "Ama biz mağdur edildik" demesine bakmayın.

Bin defa anlattık, bir defa daha anlatalım.

SÜLEYMAN ÖZIŞIK'IN YAZISININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar