İSTANBUL

Yenikapı miting alanında 11. Trabzon günleri başladı

Trabzon'un Fethi'nin 558. Yıldönümü Kutlamaları ve 11. Trabzon Günleri kapsamında Yenikapı Miting alanında etkinlik düzenlendi. Etkinliğe İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Yenikapı miting alanında 11. Trabzon günleri başladı

Trabzon'un Fethi'nin 558. Yıldönümü Kutlamaları ve 11. Trabzon Günleri kapsamında Yenikapı Miting alanında düzenlenen etkinlik 6 Ekim Pazar gününe kadar sürecek.

Etkinliklere Trabzonlu vatandaşların yanı sıra, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, TBMM Başkanvekili Celal Adan, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Trabzon İlçe başkanları katıldı.

"SADECE BUGÜNÜYLE DEĞİL...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Tabi Trabzon sadece bugünüyle değil, geçmişiyle de var. Tarihi de var. Yetiştirdiği güzel insanlarla var. Bilim insanlarıyla var. Kültür insanlarıyla var. Sanatçılarıyla, iş insanlarıyla var.  Dünyaya bu anlamda kendini servis eden Trabzon kenti, her yörede, her zeminde ve her çağda saygınlığıyla anılmıştır" şeklinde konuştu.

Yorumlar