İSTANBUL

Vali Ali Yerlikaya duyurdu İstanbul pilot bölge seçildi

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'daki koronavirüs tedbirleriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı ve İstanbul'un pilot bölge seçildiğini açıkladı..

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Vali Ali Yerlikaya duyurdu İstanbul pilot bölge seçildi

İstanbul Valisi Yerlikaya koronavirüs tedbirleri kapsamında yaptığı açıklamada, "İstanbul pilot bölge olarak seçildi. İstanbul genelinde 65 yaş üstü 1 milyon 150 bin paketlerimizi ulaştırmaya başladık." ifadelerini kullandı. Yerlikaya, "Dünyada maske savaşları yaşanırken, Türkiye sosyal devlet olmanın ne demek olduğunu bir kez daha gösteriyor." açıklaması yaptı.. 

PAKETLERİMİZ HAZIR
Cumhurbaşkanımız 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımıza ücretsiz kolonya ve maske dağıtılacağını açıklamıştı. Sanayii ve teknoloji bakanımız Mustafa Varank öncülüğünde, İçişleri, Milli Savunma ve Sağlık Bakanlığımız süratle öncü oldu. Paketlerimiz hazırlandı. E-devlet ve PTT'ler aracılığıyla başvuran herkese maskeler ücretsiz olarak ulaştırılacak. 

1 MİLYON 150 BİN KİŞİYE GÖNDERİLECEK
1 milyon 150 bin kişiye paketler ulaştırılacak. İstanbul pilot bölge olarak seçildi. İstanbul genelinde 65 yaş üstü için 1 milyon 150 bin paketlerimizi ulaştırmaya başladık.

EVİNİZE BİZ ULAŞTIRIYORUZ
Tüm sektör temsilcilerimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla çalışmaya başladı. Herkes elini taşın altına koydu ve destek oldu. Büyüklerimize seslenmek istiyorum. Kıymetli büyüklerimiz sizler bizim başımızın tacısınız. Hepimiz sizin için seferber oluyoruz. Bu süreçte gıda, sağlık ve hijyen ürünlerinizi evinize biz ulaştırıyoruz. Evde kalarak virüsü yeneceğiz inşallah.

Yorumlar