İSTANBUL

Uyarılar art arda geldi! Meteoroloji İstanbul için saat verdi

Güneşli ve sıcak hava yerini serin ve yağışlı havaya bırakıyor. Sıcaklıklar 2 ila 4 derece düşerken, öğle saatlerinden sonra Marmara ve Karadeniz Bölgesi'nde yağmurun etkisini göstereceği tahmin ediliyor.Yetkililer ve valilik İstanbulluları uyardı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Uyarılar art arda geldi! Meteoroloji İstanbul için saat verdi

İstanbul hava durumuna ilişkin art arda uyarılar geliyor. Bugün sıcaklık düşüyor ve sağanak yağış geliyor. İstanbul'da öğle saatlerinde yağış bekleniyor ayrıca sıcaklığın da 18 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN AÇIKLAMA

Kuzey ve İç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyı kesimleri ile Çankırı çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu ve Sinop kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Yorumlar