İSTANBUL

Uğur Dündar'dan Binali Yıldırım açıklaması : 'Niyeti ortaya çıktı'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu bu pazar canlı yayında bir araya gelecek. Binali Yıldırım büyük buluşma için Uğur Dündar ismini neden istediğini açıkladı. Yıldırım'ın bu açıklamasına Dündar'dan yanıt gecikmedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Uğur Dündar'dan Binali Yıldırım açıklaması : 'Niyeti ortaya çıktı'

AK Parti adayı Binali Yıldırım pazar günü yapılacak canlı yayın için Uğur Dündar ismini tercih ettiğini belirtmişti. Yıldırım Uğur Dündar'ı seçme sebebine ilişkin "Yandaş televizyonda yaparlar kendin çal kendin oyna yaparlar dediler. Burada bir şaşırtma yapmak istedim. Açık taraf olan biri." açıklaması yapmıştı. Bu açıklamaya Uğur Dündar'dan yanıt geldi. Dündar, "Dürsürt ve bağımsız olduğu için önerdim demesini tercih ederdim" dedi.

"HAKLILIĞIM ORTAYA ÇIKIYOR"

Ortak program moderatörlüğünü kabul etmeyen gazeteci Uğur Dündar, Yıldırım'ın açıklamasına sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Bu sözlerin Yıldırım'ın durumu kullanma niyetini ortaya çıkardığını söyleyen Dündar, "Teklifi reddetmedeki haklılığım anlaşılıyor" dedi. Dündar sosyal medya hesabından şu twiti attı:

Yorumlar