İSTANBUL

Temel Karamollaoğlu'ndan İstanbul seçimleriyle ilgili açıklama

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Çamlıca Camii ve İstanbul İstanbul seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Seçimin yenilenmesi için gerekçe görmediğini belirten Karamollaoğlu, eleştirilerinin ardından Çamlıca Camii'ni doldurabilmek için seferberlik ilan edildiğini iddia etti.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Temel Karamollaoğlu'ndan İstanbul seçimleriyle ilgili açıklama

İstanbul seçimleri yenilecek mi yenilenmeyecek mi sorusu merak ediliyor. YSK'nın bu cuma günü karar vermesi bekleniyordu ancak karar gelecek haftaya bırakıldı. Herkes YSK'dan gelecek olan İstanbul seçimine ilişkin açıklamaya dikkat kesilmişken, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan seçimlere ilişkin bir açıklama geldi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İstanbul seçimleriyle ilgili bir açıklama yaparak ''Ben seçimin yenilenmesi için bir gerekçe görümüyorum'' dedi.

"CAMİYİ DOLDURABİLMEK İÇİN SEFERBERLİK İLAN ETTİLER"

Çamlıca Camii eleştirilerine ilişkin bir açıklamada bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu şunları söyledi:

Çamlıca Camii'ni gündeme getirdik. Vay yer yerinden oynadı, camiye karşıymışız gibi. Allah'tan korkun be. Bizim ömrümüz bu davaya adanmış. Şimdi camiyi doldurabilmek için seferberlik ilan ettiler. Her yerde bir numaralı meseleleri 'Biz bu camiyi dolduracağız.' Doldurun, memnun oluruz. İtirazımız yok ki. Bizim istediğimiz ne? Camiye giden insan, Allah rızasını kazanmak için gider. Birilerini memnun etmek için giderse, hapı yuttu, orada sevap alamaz. Onun için bizce makbul olan mahalle camileridir, mescidleridir.

Yorumlar