İSTANBUL

TEM Otoyolu'nda feci kaza: 2 ölü, 5'i çocuk 8 yaralı

Makas attığı ileri sürülen otomobil dehşet saçtı. TEM Otoyolu Beşiktaş Harp Akademileri Tüneli geçişinde feci bir kaza meydana geldi.Ölenlerin ve yaralıların bulunduğu kazadan geri yola savrulan eşyalar kaldı.

TEM Otoyolu'nda feci kaza: 2 ölü, 5'i çocuk 8 yaralı

 İstanbul haberleri- İstanbul'dan gece saatlerinde korkunç bir kaza haberi geldi. Makas attığı iddia edilen otomobil önündeki otomobile çarpınca olanlar oldu. Kazada 2 kişi öldü, çocukların da bulunduğu 8 kişi yaralandı.

TEM Otoyolu Beşiktaş Harp Akademileri Tüneli geçişinde makas atarak ilerlediği iddia edilen bir otomobil, önünde seyreden başka bir otomobile çarptı. Kaza nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti, 5'i çocuk 8 kişi de yaralandı. Kazadan geriye ölen ve yaralanan kişilerin yola savrulan eşyaları kaldı.

Edirne istikametinde ilerleyen 33 CNT 40 plakalı otomobile, aynı istikamette giden ve makas atarak ilerlediği iddia edilen 34 RJ 5171 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan 33 CNT 40 plakalı otomobil bariyerlere vurarak durdu. Kaza sırasında araçlarda bulunan kişiler yola savruldu. Kazaya neden olan 34 RJ 5171 plakalı otomobilin sürücüsünün ise bir süre sonra olay yerinden kaçtığı belirtildi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin kontrolünde kaza nedeniyle 2 kişinin hayatını kaybettiği, 5'i çocuk olmak üzere 8 kişinin de yaralandığı tespit edildi.

Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı. Ölen 2 kişinin cansız bedenleri ise incelemelerin ardından morga konuldu. Kazadan geriye, ölen ve yaralanan kişilerin yola savrulan terlik, çanta, valiz ve çeşitli eşyalar kaldı.Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar