İSTANBUL

Televizyondaki tartışma Yıldırım'a mı İmamoğlu'na mı yarar? Cem Küçük yazdı

Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın beraber televizyona çıkmasının iyi bir fikir olduğunu söyleyen Türkiye yazarı Cem Küçük bu yayının iki aday arasındaki farkı ortaya çıkaracağını ifade etti.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Televizyondaki tartışma Yıldırım'a mı İmamoğlu'na mı yarar? Cem Küçük yazdı

Türkiye yazarı Cem Küçük, CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu için "Dışı cilalı içi boş. Sinirlerine asla hâkim olamıyor." yorumunda bulundu. İki aday ekrana çıktığında Binali Yıldırım'ın farkının ortaya çıkacağını söyleyen Küçük, "Sakin, mutedil, sabırlı, icraatlarıyla ön plana çıkan Binali Bey “Ben 16 milyonu kucaklıyorum”, “Üzülüyorum” dışında lafı olmayan Ekrem Bey’in gerçek yüzünü herkese gösterecektir. İstanbul ve Türkiye halkı kim samimi kim değil anlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Televizyondaki tartışmanın her şeyi netleştireceğini söyleyen Küçük, "Binali Bey ne yapıp edip bu programın olmasını sağlamalı. Bu saatten sonra İmamoğlu da lafını yiyip sözünden dönemeyecektir." dedi.

Televizyondaki tartışma Binali Bey’e yarar
Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım’ın beraber televizyona çıkması çok iyi bir fikir. Böyle bir durum şu an için en çok Binali Bey’e yarar. Eğer 31 Mart’tan önce böyle bir televizyon programı olsa bu Ekrem Bey’e faydalı olurdu.
Çünkü Ekrem İmamoğlu küçük bir ilçe dışında kimsenin bildiği bir aday değildi. Büyük isimle küçük isim laf yarışına girdiğinde küçük isim bundan kârlı çıkar. 7 Haziran’a giderken AK Parti’nin gereğinden fazla Selahattin Demirtaş adını diline dolayıp yüzde 10 alacak adayı 13 yapması gibi bir şeydir bu.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar