İSTANBUL

Tatil sevdasından vazgeçmeyen Ekrem İmamoğlu'na tepki

İBB Başkanlığına seçilmeden önce 'hemen işe başlamak istiyorum mazbatamı verin' diyen Ekrem İmamoğlu, doğal afetlerdeki sınavlarından bir bir kalmaya devam ediyor. Elazığ depreminde 'dost düşman' görsün dercesine bölgeyi gezen İmamoğlu, ardından soluğu kayak merkezinde aldı ve 'bana tatil yakışıyor' mesajını yeniden vermiş oldu. Fakat bu görüntü pek çok vatandaşı çileden çıkardı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Tatil sevdasından vazgeçmeyen Ekrem İmamoğlu'na tepki

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Palandöken'de kayak tatiline gitmesine İstanbul'da hasarlı binalarda oturanlar tepki gösterdi.

Palandöken'de  tatilinden fotoğrafları twitter hesabından paylaşan İmamoğlu, "Yarıyıl tatili nedeniyle çocuklarım ve eşim ile birlikte dünya güzeli Erzurum'u hissetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin her köşesi başka bir değer, başka bir cennet. Türkiye kavganın değil sevginin merkezi olmalı" yazdı.

Bir ay otelde kaldıktan sonra hasarlı eve geri döndüler

Sultangazi'de hasarlı binalarda oturanlar Ekrem İmamoğlu'nun bu paylaşımına tepki gösterdi.

"Biz üç gündür hiç uyumadık"

Bir ay otelde kaldıktan sonra hasarlı evine geri dönmek zorunda kalan Fati Özay,  "Bizim derdimiz kayak yapmak değil torunlarımızı kurtarmak. Biz bir yardım istiyoruz. Elazığ kan ağlıyor, Malatya kan ağlıyor onun orada kayak yapmasına ne gerek var. Biz üç gündür hiç uyumadık.  Biz 5 aydır mağduruz, buna çare bulsunlar. Bizim derdimiz torunlarımız. Ben ölsem bir şey olmaz. Torunlarımız için çere bulsunlar" dedi.

Belediyeden haber bekliyoruz

Aynı apartmanda oturan Sevim Öztürk ise deprem korkusunu hala yaşamaya devem ettiğini, apartman ile ilgili olarak belediyeden haber beklediklerini ifade ederek, "Orada nasıl tatil yapabiliyor bizleri düşünmüyor. Biz gece uyku uyuyamıyoruz. Az önce Manisa'da deprem oldu hepimiz korku içindeyiz. Kızım korkudan evden gitti. Korku içindeyiz. Bilgi gelecek diye sabah akşam bekliyoruz" diye konuştu.

Yorumlar 1 yorum