İSTANBUL

Taha Akyol yazdı: Ekran başına

Günlerdir beklenen gün nihayet geldi çattı. İBB adayları Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım bugün ortak yayında buluşuyor.Peki ortak yayın 23 Haziran sonuçlarını etkiler mi? Taha Akyol açıkladı

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Taha Akyol yazdı: Ekran başına

Ekrem İmamoğlu-Binali Yıldırım bugün saat 21.00'de ortak yayında buluşacak. Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın yöneteceği programı tüm Türkiye izleyecek. Karar yazarı Taha Akyol yayına ilişkin dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu."17 yıl aradan sonra İmamoğlu ve Yıldırım’ın şahsında demokrasinin gereği olan bir tartışmayı izleyeceğiz." diyen Akyol, bu tartışmanın seçim sonuçlarına etkisinin çok az olacağını iddia etti. Akyol, "Tercihler büyük çapta oturdu çünkü." dedi.

EKRAN BAŞINA

Bu akşam Türkiye’nin çok büyük çoğunluğu ekran başında iki adayın tartışmasını izleyecek.

Devlet Bahçeli, İsmail Küçükkaya’ya kızdığı için izlemeyecek ama çok büyük çoğunluğun izlediğini reytinglerde göreceğiz.

Bu akşamki tartışmanın seçim sonuçlarına etkisinin çok sınırlı olacağını düşünüyorum; tercihler büyük çapta oturdu çünkü.

Yine de çok önemli. 17 yıl aradan sonra İmamoğlu ve Yıldırım’ın şahsında demokrasinin gereği olan bir tartışmayı izleyeceğiz.

Başka bir önemli konu da 31 Mart’a giden yolda ne kadar çok zırva dinlediğimiz ortaya çıkacak. Zaten olabildiğince ılımlı dil kullanmış olan adaylar bu akşam ekranda daha dikkatli konuşacak.

Yorumlar