İSTANBUL

Süleyman Soylu'dan 'doktora görünsün' diyen İmamoğlu'na bomba yanıt

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan dünkü Zeytinburnu ziyaretinde kendisi için 'bir doktora görünsün' diyen Ekrem İmamoğlu'na yanıt gecikmedi. Soylu İmamoğlu'na bakın nasıl bir tavsiyede bulundu.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Süleyman Soylu'dan  'doktora görünsün' diyen İmamoğlu'na bomba yanıt

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatları koordinasyonunda Başakşehir'deki Millet Kıraathanesi'nde düzenlenen sahur programına katıldı. Burada yaptığı konuşmada İBB seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Soylu İmamoğlu'nun kendisi hakkındaki sözlerine de yanıt verdi.

"İKİMİZ GİDELİM DOKTORA HAYDİ..."

Soylu, kendisi için 'bir doktora görünsün' diyen Ekrem İmamoğlu'na, "İkimiz beraber gidelim doktora haydi. Bakalım hangimiz öndeyiz. Benim bildiklerimi siz bilseniz inanın işinizi gücünüzü bırakır, bu anlayışın İstanbul'u teslim almalarını engellemek için demokrasi adına büyük bir mücadele ortaya koyarsınız." diye yanıt verdi.

"BUNA MÜSAADE ETMEMEK LAZIM"

İstanbul'un dünyanın en güzel ve güçlü şehirlerin önünde geldiğini ve son dönemde birilerince İstanbul'da güvensizlik iklimi yaratılmaya çalışıldığını savunan Bakan Soylu şunları söyledi:

"Benim endişem ve korkum şudur. Açıkça söyleyeyim, İstanbul güç veren güçlü bir şehirdir. İstanbul gücü üzerinden 23 Haziran sonrası birileri Türkiye'nin istikrarına yeni bir yol, yeni bir gri iklim açmaya çalışıyor. Buna müsaade etmemek lazım. Yine İstanbul'u bir siyasal çatışmanın merkezi haline getirmeye çalışıyorlar. İstanbul'u bir ideolojik kavganın merkezi haline getirmeye çalışıyorlar. Buradan ülkemize ciddi bir set çekmeye çalışıyorlar."

"YAPMADIKLARI DEDİKODU KALMADI"

"Tam 1,5 aydır yapmadıkları tezvirat ve dedikodu kalmadı. Güya İstanbul'a 100 bin polis getireceğim ve oy kullandıracağım. Yüksek Seçim Kurulu Başkanı diyor ki, '31 Mart'ta kim oy kullanmışsa aynı kişiler 23 Haziran'da da oy kullanacaklar.' Ama tezvirat ve dedikodu her tarafta. Bir sanatçı çıkıyor, 'Benim kaydımı sildiler' diyor. Nüfus Genel Müdürü'ne diyorum ki 'Şuna bakıver.' Bakıyor, 29 Mart'ta kendi kaydını almış başka tarafa getirmiş. 'CNN Türk'te kameraman 4 kişi işten çıkarıldı' diye yalan söylüyorlar, açıklama yapıyor."

Yorumlar