İSTANBUL

Süleyman Soylu Ekrem İmamoğlu'nu uyardı

Geçtiğimiz günlerde CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu'nun eleştirisine maruz kaldığını ifade eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İmamoğlu'nu uyardı. Kendisinin kimseye karışmadığını söyleyen Soylu, "Sen bana laf söylerken dikkatli ol. " ifadelerini kullandı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Süleyman Soylu Ekrem İmamoğlu'nu uyardı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dur durak bilmiyor. İftar ve sahur porgramlarını hız kesmeden sürdüren Soylu'nun son durağı  Avcılar Trabzon Dernekleri oldu. Burada bir konuşma yapan Soylu, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'na uyarıda bulundu.

"BANA LAF SÖYLERKEN..."

Soylu, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu tarafından "Senin İstanbul'da ne işin var?" şeklinde eleştirilere maruz kaldığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Biz kimsenin nereye gittiğine karışmıyoruz, nereye giderse gitsin ama sen bana laf söylerken dikkatli ol. Sen evinde otururken ben Gabar'a, Şemdinli'ye giderken bir şey demiyorsan, bunun da hesabını soramazsın. Ben kimseye karışmıyorum, işimi gücümü yapmaya çalışıyorum. Kimse kusura bakmasın, 3 tane oy alacağım diye 'Selahattin Demirtaş'ın politikasını beğeniyorum' demekle olacak iş değil bu. Allah onun hesabını sorar.

Yorumlar