İSTANBUL

Süleyman Soylu: Binali Yıldırım Saadet Partililere daha yakın

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yeni Şafak sosyal medya canlı yayınında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. "Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'nde ne yapmış?" diye soran Soylu, Binali Yıldırım'ın, Saadet Partililere Ekrem İmamoğlu'ndan daha yakın olduğunu söyledi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Süleyman Soylu: Binali Yıldırım Saadet Partililere daha yakın

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya mecralarında canlı olarak yayınlanan programda İstanbul seçimlerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"FARKLI DEĞİLLER"

Saadet Partisi'nin aday çıkarmasına rağmen seçimlerde tercihlerini Binali Yıldırım'dan yana kullanacaklarını söyleyen Soylu, Binali Yıldırım ile Saadet Partililerin aynı evde doğduklarını farklı olmadıklarını ifade etti.

"BİNALİ ABİ SAADET PARTİLİ KARDEŞLERİMİZE DAHA YAKIN"

Soylu şöyle konuştu:

"Aynı evde büyüdüler. Birbirlerini herhalde Binali Abi, Saadet Partili kardeşlerimize Ekrem İmamoğlu'ndan daha yakındır. Yani hem birbirini daha iyi anlayabilmeleri açısından hem birbirlerini daha iyi hissedebilmeleri açısından. Bir de bugüne kadar yaptıkları açısından. Çok daha yakınlar. Saadet Partili kardeşlerimiz bu nedenle oylarını vereceklerdir. Siyasetin tepesinde olan meseleleri ben Saadet Partili kardeşlerimizin farklı biçimde değerlendireceğini düşünüyorum."

Yorumlar