İSTANBUL

Süleyman Özışık'tan Ekrem İmamoğlu'na sert sözler

İnternethaber yazarı Süleyman Özışık, CHP İBB adayı Ekrem İmamoğlu'na çok sert sözlerle yüklendi. İmamoğlu'nun Ordu Valisi'ne yönelik hakaret ettiği iddiaları sonrası yaptığı açıklamaları köşesine taşıyan Özışık, "Yahu insan biraz dürüst olur be kardeşim! Ne gerek var böyle kıvırmalara? " ifadelerini kullandı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Süleyman Özışık'tan Ekrem İmamoğlu'na sert sözler

CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu-Giresun Havalimanı'nda VIP bölümünü kullanmasına izin verilmemesi sonrası ortalık karıştı. Bu sırada İmamoğlu'nun valiye 'it' dediği iddia edildi. Yaşananlar sonrası İmamoğlu 3 gün sonra sessizliğini bozdu ve gazetecilere açıklamalarda bulundu olayı izah etmeye çalıştı. İnternbethaber yazarı Süleyman Özışık, İmamoğlu'na bu sözleri üzerinden yüklendi. "Kendi ifade şeklinle "Basitlik" diyorsun ya hani!  “Basitlik” nedir biliyor musun? “Ben yalan nedir bilmem. İftira nedir bilmem” deyip tek ayak üstünde kırk yalan uydurup, bir çırpıda kırk kişiye iftira atmaktır." diyen Özışık yazısını şu sözlerle noktadı:

“Basitlik” yapan birini arıyorsan o kişi Ordu Valisi değil. Kimin “Basit” olduğunu senin ifadenle söyleyeyim!

Aynaya bakarsan "Basitlik" yapanın kim olduğunu hemen göreceksin!.

Basitlik!

Gazeteci, önceki gün Ekrem İmamoğlu'na, "Ordu Valisi'ne küfür ve hakaret ettiniz mi? 'İtlik yapıyor, aynen iletin' dediniz mi?" diye sordu.

Soruya kestirmeden cevap vermeyip uzatacak ya!

Ana kucağından girdi, baba ocağından çıktı. Ha cevap verdi, ha cevap verecek derken hop, Giresun'a geçti. "Artık kaçarı yok, anlatacak olayı" derken ver elini Ordu!

"Efendim küfür ettiniz mi etmediniz mi" diye tekrar sordu gazeteci...

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar 2 yorum