İSTANBUL

Süleyman Özışık yazdı: E hani süt?

İnternethaber yazarı Süleyman Özışık bugünkü köşesinde, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dünkü mecliste yaptığı konuşması pür dikkat dinlediğini söyledi ve bir değerlendirmede bulundu. Okuyucularından 65 yaş kart haberi için özür dileyen Özışık, Ekrem İmamoğlu'na da bir çağrıda bulundu.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Süleyman Özışık yazdı: E hani süt?

İnternethaber yazarı Süleyman Özışık, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi. İmamoğlu'nun seçim öncesi "Belediyenin kaynaklarını kendi adamlarına, kendi yandaşlarına, kendi vakıf ve derneklerine aktarmışlar" dediğini hatırlatan Özışık, Başkan İmamoğlu'na çağrıda bulundu. Özışık şunları söyledi:

Sayın Başkan...

Karşımıza çıkıp, "Aha Ensar Vakfı'na aktardıkları para. İşte Bilal Erdoğan'ın vakfına gönderdikleri para. İşte genel sekreterin kullandığı yazlık, kışlık ve baharlık makam araçları" diye belge sunmadığın sürece Allah şahit olsun ki ben senin peşini bırakmam. 

E hani süt?

CHP'ye yakın gazeteler, Ekrem İmamoğlu'nun dün İBB Meclisi'nde yaptığı sunumu "Korkunç tabloyu açıkladı" başlıklarıyla verdi.

"Neymiş o korkunç tablo?" diye merak ettim, internet üzerinden Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı konuşmanın tamamını baştan sona dinledim.

Vallahi ne yalan söyleyeyim.

Ben korkunç tablodan çok, korkunç yalanlarla karşılaştım. O yalanların neler olduğunu alt alta yazayım.

1'inci yalan: İmamoğlu, "Maliye'den gelen ve temmuz ayında kullanılması gereken 980 Milyon liralık tüm nakit 1 hafta içerisinde kullandırılmış ve buhar olmuş" diye acayip bir cümle kurdu.

Yani bunu duyan herkes, birilerinin 980 milyon lirayı alıp cebe indirdiğini falan düşünecek, ama değil.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar