İSTANBUL

Süleyman Özışık yazdı: Bu daha başlangıç!

Türkiye yazarı Süleyman Özışık, kısa süre önce gerçekleşen seçimlerin ardından mazbatasını alan CHP'nin Türkiye'yi 15 yıl öncesinin gündemine götürdüğünü iddia etti. "Bu daha başlangıç!" diyen Özışık "15 günde yaptıkları şunca şeyden gurur duyarcasına, "Her şey çok güzel oldu" diyorlar. Önümüzde daha aylar var, yıllar var." ifadelerini kullandı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Süleyman Özışık yazdı: Bu daha başlangıç!

Türkiye yazarı Süleyman Özışık,  "Bu daha başlangıç!" yazısında bomba iddialarda bulundu. CHP'nin Türkiye gündemini 15 yıl öncesine götürdüğünü söyleyen Özışık, "Her gün, her hafta bu olayların büyüyerek devam ettiğine şahit olacaksınız. " dedi.

"HDP deseniz, CHP’nin kazandıkları belediye başkanlarının tepesine çökmeye başladılar. İstanbul’da adını vermeyeceğim bir ilçenin belediye başkanını makamında ölümle tehdit edip, “Bize verdiğiniz sözleri tutmazsanız sizi sokağa çıkarmayız” demeye başladılar. CHP ve İmamoğlu’na destek veren bir cemaat var mesela. İsmini zikretmeye gerek yok, biliyorsunuz hangi cemaat olduğunu. “Mezarlıklar Müdürlüğü’ndeki kadroları isteriz” dediler ve istediklerini elde ettiler. E, bunun İYİ Partisi var, Saadet’i var ve tabii ki diğer irili ufaklı partileri var." ifadelerini kullanan Süleyman Özışık, İmamoğlu'na destek verenlerin bir beklentisini olduğunu belirterek "Hele bir 6 ay geçsin, siz asıl o zaman neler olduğunu göreceksiniz." dedi.

Bu daha başlangıç!

CHP mazbatayı alalı daha 15 gün olmadı ama, Türkiye'yi bu süre içinde 15 yıl öncesinin gündemine geri götürmeyi başardılar. Şu ana kadar içlerinde tutamayıp dışa vurdukları eylem ve söylemlerine şöyle bir göz atacak olursak:
Muhammed Mursi'nin ölümünden dolayı sevinç ayinleri düzenleyen on binler, sosyal medyada, "Erdoğan, senin sonun daha kötü olacak" diye başlık açtı, her biri Erdoğan'a ayrı bir ölüm şekli seçti.
Pek çoğu, CHP'ye destek vermeyen gazetecilere, "Sizin de sonunuz geldi, acı içinde köpekler gibi kıvranarak öleceksiniz" diye mesaj attı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar 1 yorum