İSTANBUL

Süleyman Özışık uyardı AK Parti’yi cezalandırmak isterken bu yanlışa düşmeyin!

Süleyman Özışık, AK Parti'yi cezalandırmak isteyen seçmenleri yanlıştan döndürmek için çarpıcı bir yazı kaleme aldı. "Elim kırılsaydı da AK Parti dışında bir partiye oy vermeseydim" dememek için bakın Özışık, neler söyledi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Süleyman Özışık uyardı AK Parti’yi cezalandırmak isterken bu yanlışa düşmeyin!

İnternetİstanbul/ CHP'nin kapalı kapılar arkasında HDP ile anlaşması ve Atatürkçülükle övünen ilçeleri HDP'ye teslim etmesi Süleyman Özışık'ın diline düştü. Özışık, aynı zamanda AK Parti'yi cezalandırmak için başka partilere oy vermeyi düşünen seçmenleri de uyardı.

Süleyman Özışık'ın köşe yazısından bir bölüm;

...

Bugüne kadar CHP'li belediyelere DHKP-C'lileri dolduran Kılıçdaroğlu bu kez PKK'lı teröristlere kapıları açarak şehirleri cehennem alanına çevirmenin yolunu arıyor.
Yıllardır atını itini nallayıp AK Parti'ye saldıran sözde Atatürkçü yazarlardan tık yok. 2500 liraya Atatürk kitabı satarak voleyi vuran Yılmaz Özdil âdeta teneşir uykusundaymış gibi sessiz…
Bulduğu her fırsatta "Atatürk'ün askerleriyiz" diye ciyaklayanlarla sosyal medyada isminin başına T.C. ekleyen hödükler ise "PKK'nın gelmesine razıyız, yeter ki AK Parti gitsin" diye anırıyor.
Bizim mahallenin kızgın kesimi oluşturulmak istenen bu tabloyu, oluşturulmak istenen bu kıyamet çatlağını görmesine rağmen "Ben bu seçimde AK Parti'yi cezalandıracağım" diye intikam yeminleri ediyor. Sebep?

DEVAMINI OKU...

Yorumlar